tuinspul webshop

Update januari 2014

De Frytsjam website wordt vernieuwd! Voor de techneuten onder ons: we krijgen een nieuw format en een nieuw thema; voor de huisvrouwen onder ons: we krijgen een make-over.

Een nieuwe look

Een nieuwe look is na zoveel jaar wel eens nodig en we trekken alles even strak. Frytsjam is namelijk uitgebreid. U heeft het vast al gehoord: we hebben er een bedrijfstak bij. Tuinspul.nl is een webwinkel voor duurzame tuinproducten. Bij de inkoop wordt gekeken naar herkomst, kwaliteit, materiaal, maar ook wordt er gelet op vormgeving en gebruiksvriendelijkheid.

Ervaringsdeskundige

Frytsjam zelf is ervaringsdeskundige: veel van de Tuinspul-producten worden door ons zelf gebruikt en getest. Er is gereedschap (o.a. De Wit , Felco, Metallo) met speciale aandacht voor linkshandigen, ergonomisch gereedschap (o.a. rugklachten) en een heel assortiment voor kinderen. We hebben biologisch zaai- & pootgoed en leveren zowel in grote- als in (super) kleine verpakkingen. Dat is handig voor de volkstuinders, maar ook voor de stadstuinierders. Daarnaast vindt u  hele praktische en ook leuke tuinaccessoires: heel geschikt voor mensen die van buitenleven houden en leuk om cadeau te doen. Bestellingen worden per post bij u thuis afgeleverd.

Lekkerspul

In de loop van de komende maanden wordt de webwinkel uitgebreid met Frytsjamproducten onder het kopje “Lekkerspul”. U vindt daar onze vertrouwde producten, maar ook een aantal nieuwe. Deze maand wordt alles gefotografeerd en bewerkt zodat u alle productinformatie vanuit uw luie stoel kunt bekijken. Gemak dient de mens!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *