tuinspul webshop

Herfst in Twijzel

Er zit verandering in de lucht! Frytsjam wordt er wat kneuterig van. Met voldoende hout voor de houtkachel en voldoende voorraad fruit in de vriezer worden er allerlei nieuwe ideeën uitgebroed. Al die prachtige herfstkleuren inspireren tot heerlijke nieuwe producten zoals duindoorn/pompoenchutney en cranberry/appelcompôte.

Deze nieuwe producten kunt u over een paar weken via onze internetwinkel bestellen. Ja, u leest het goed: Frytsjam krijgt een internetwinkel! Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de overname van Tuinspul.nl dat onderdeel gaat worden van Frytsjam. Het inspirerende assortiment van Tuinspul blijft bestaan, de vertrouwde service blijft bestaan en voor de klant verandert er daarom niet zoveel. Er komt alleen een categorie producten bij. De eigen merk streekproducten van Frytsjam zoals Woudenbron, Echte Friezen en uiteraard Frytsjam zijn straks via de webwinkel voor particulieren te bestellen. Hoe dat zo kan?

Er bestaan al jaren goede contacten tussen beide bedrijven: ze houden beide van biologische en groene producten en vullen elkaar ideologisch goed aan. Tuinspul trekt nu ook praktisch in bij Frytsjam en deze maand wordt er flink ruimte gemaakt in het opslaggedeelte van de fabriekshal in Twijzel. Er komt een inpakafdeling bij waar alle bestellingen die per email binnen komen, worden klaar gemaakt  voor verzending. Sommige seizoensproducten, zoals biologische zaden en pootgoed voor de moestuin worden ook weer los verkocht, maar nu in het Frytsjam Winkeltsje aan de Wedze. De meeste Tuinspul-artikelen zullen echter, net als nu, alleen via het web verkrijgbaar zijn. Deze maand vindt de praktische overdracht plaats, vanaf half november zal Tuinspul verfrist heropenen en in december zullen hopelijk de eerste Frytsjamproducten online zijn toegevoegd. Een hele verandering dus voor zowel Frytsjam als Tuinspul!

Samen sterk de herfst door… laat maar lekker waaien daar in Twijzel!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *