De wijnmakerij van Frytsjam produceert vier soorten vruchtenwijn in beperkte oplages.
De vruchtenwijn wordt aangemaakt in containers van 1000 liter. Hieruit worden standaard flessen van 0,75 ml afgevuld. Kleinere of speciaalverpakkingen zijn mogelijk op bestelling.

De flessen worden gekurkt met natuurkurk en afgewerkt met een kapje en een etiket.
Het hele proces van aanmaken tot afvullen duurt 8 weken. In deze periode wordt de wijn drie keer gefilterd. Het alcoholpercentage ligt tussen de 12 en de 15 %.
Frytsjam maakt onder andere wijn van duindoorn, vlierbessen, cranberry en sleedoorn. Een specialiteit is de duindoornglühwein die alleen in de wintermaanden verkrijgbaar is.

Afnemers zijn winkels (slijterij, supermarkt, delicatessenzaken, VVV) en restaurants. Frytsjam wijnen worden tevens veel toegepast in kerstpakketten en catering.
Grote bestellingen en bestellingen in het buitenland worden door een transportbedrijf afgeleverd; kleine bestellingen in de regio worden door Frytsjam zelf bij de klant gebracht.