kerstpakket_hanging_basket

Biologische kerstpakketten

December staat traditioneel gezien helemaal in het teken van de Kerstpakketten. Frytsjam maakt ze groot en klein zowel in omvang als in prijs. De meeste pakketten maken we voor middelgrote en kleinbedrijven en particulieren. Het valt ons op dat steeds meer grote bedrijven ons ook weten te vinden. Vaak gaat het dan om het leveren van losse producten die dan elders weer in kerstpakketten worden gebruikt.

We leveren veel wijn en sap, maar ook biologisch vlees en kaas en fairtrade gebruiksartikelen. Van iedere opdracht (groot of klein) proberen we iets unieks te maken. De wens van de klant is uiteraard leidend. Deze week hebben we kerstpakketten gemaakt in hanging baskets. Heel leuk om te zien en mooi duurzaam verpakt. De basket zelf vormt de verpakking en kan na uitpakken meteen worden gebruikt.

Overname Tuinspul

December staat dit jaar ook in het teken van Tuinspul.nl dat onderdeel is geworden van Frytsjam. De webwinkel van Tuinspul zal worden uitgebreid met Lekkerspul (biologische Frytsjamproducten) en Mooispul (ambachtelijke gebruiksvoorwerpen). Fotograaf Freerk de Boer Brouw maakt foto’s van alle producten die we in de webwinkel willen plaatsen en stukje bij beetje worden de items toegevoegd. Het gaat even duren voordat alles zo is zoals we het graag willen: we hebben een stappenplan voor een aantal maanden gemaakt.

Hieronder enkele afbeeldingen van ons Winkeltsje in kerstsfeer en twee voorbeelden van onze Warme Sokken theepakketjes!

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *